Kvapus ir minkštas, labai patrauklus troškinys paruošiamas greitai ir paprastai, rezultatas jus nustebins. Patiekalas gali būti ruošiamas pietums ar vakarienei arba kaip užkandis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- bulvė. 1 vnt;
- morkos, žalumynai ir žalieji svogūnai;
- kiaušiniai, 5 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, augalinis aliejus.
Gaminimo procesas
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę lygiu sluoksniu įkaitintame augaliniame aliejuje.
Trys morkos ant rupios trintuvės.
Iš keptuvės išimkite iš abiejų pusių apkeptas bulves ir pakepinkite morkas 5 minutes. Išimkite jį ant lėkštės.
Smulkiai supjaustykite žalumynus ir žaliuosius svogūnus.
Atskirkite baltymus nuo trynių ir išplakite baltymus su druska iki purumo ir tirštumo.
Trynius išplakti mikseriu iki purumo ir sumaišyti su žaliais svogūnais. Druska ir pipirai pagal skonį.
Įkaitinkite augalinį aliejų ir išdėliokite bulvių sluoksnį, ant viršaus uždėkite trynių mišinį. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies.
Sumaišykite žalumynus su morkomis ir baltymais. Sudėkite šį mišinį ant troškintuvo, išlyginkite ir kepkite 10 minučių po dangčiu.
Jums tikrai patiks šis troškinys – jis pasirodo labai švelnus ir erdvus, patrauklus. Galima patiekti su mėsos užkandžiais ir įvairiais naminiais padažais.