Home » Receptai » Čeburekai: paprasčiausias ir sėkmingiausias receptas. Traški ir pūslėta tešla: tinka ir pyragėliams

Čeburekai: paprasčiausias ir sėkmingiausias receptas. Traški ir pūslėta tešla: tinka ir pyragėliams

by admin

Vienas iš paprasčiausių, bet sėkmingiausių, mano nuomone, tešlos receptų čeburekams, kuris puikiai tiks ir pyragams su įvairiais įdarais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • miltai, 300 g;
  • verdantis vanduo, 150 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • augalinis aliejus ir degtinė po 1 valg.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:

  • bet kokia malta mėsa, 300 g;
  • svogūnas, 100 g;
  • ledinis vanduo, 50 ml;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • augalinis aliejus, 300 ml.

Gaminimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su druska.

Užpilkite verdančiu vandeniu ir degtine, mentele išmaišykite masę ir, kai ji taps šilta, rankomis minkykite tešlą. Miltų gali prireikti daugiau nei nurodyta recepte, dėkite, bet neperpildykite mišinio, tešla turi būti minkšta ir elastinga.

Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.

Faršą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais, tarkuotu arba smulkiai pjaustytu svogūnu. Masę išmaišyti, užpilti lediniu vandeniu ir masę išplakti.

Padalinkite tešlą į maždaug 8-10 dalių ir kiekvieną iškočiokite į plokščią pyragą.

Ištepame faršą ir formuojame pyragėlius.

Kepkite juos įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Padėkite ant popierinių rankšluosčių ir padėkite ant lėkštės.

Plona, ​​minkšta ir traški tešla, įdaras bus sultingas, aromatingas, tokius čeburekus galima ruošti net ir kasdien.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas