Home » Receptai » Draugė iš kaimo išmokė pasigaminti tikrus pyragėlius be mielių ir kefyro. Net nenoriu gaminti pagal kitus receptus

Draugė iš kaimo išmokė pasigaminti tikrus pyragėlius be mielių ir kefyro. Net nenoriu gaminti pagal kitus receptus

by admin

Sodrūs, minkšti ir labai skanūs pyragėliai, paruošti daug greičiau pagal mano receptą nei naudojant klasikinius, mielinius variantus. Daug mažiau šurmulio, o rezultatas tiesiog prabangus.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • fermentuotas keptas pienas, 300 ml;
  • miltai, 360 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • cukraus, 1 šaukštelis;
  • krakmolas, 40 g;
  • trynys, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
  • soda, 0,5 šaukštelio.

Norėdami paruošti įdarą, paimkite :

  • varškės, 300 g;
  • baltymai, 1 vnt.;
  • grietinės ir cukraus po 2 v.š.;
  • manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas;
  • moliūgas pasirinktinai, 150 g.

Gaminimo procesas

Į įdarą moliūgų dėti nebūtina Žinau, kad daugeliui nepatinka specifinis šios daržovės skonis. Todėl geriau pasigaminti varškę ar bet kokį kitą pagal savo skonį.

Ryazhenka gali būti puikiai pakeistas bet kokiu fermentuoto pieno produktu, kefyru, natūraliu jogurtu ir naminiu jogurtu. Nesvarbu, kurią parinktį naudojate.

Sumaišykite kefyrą su druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.

Suberkite persijotus miltus, krakmolą, sodą ir minkykite minkštą ir elastingą tešlą.

Galite palikti vos 5 minutes ir pradėti formuoti pyragėlius.

Įdarui tiesiog sumaišykite visus ingredientus.

Kad tešla gerai iškeptų, pyragaičiai turi būti ploni ir tada nereikia pilti didžiulio kiekio augalinio aliejaus kepimui, užtenka šiek tiek užpilti. Tada pyragėliai nebus riebūs.

Šiai tešlai puikiai tiks mėsos įdaras, susmulkinti kiaušiniai su svogūnais, kepenėlėmis ir grybais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas