Gaminame skanius ir aromatingus, sultingus ir minkštus suktinukus su įdomiu sūrio, morkų, česnako ir žolelių įdaru. Tai tikrai karališkas patiekalas, kurį galėsite pasidėti ant savo šventinio stalo ir tai įvertins jūsų svečiai.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- vištienos krūtinėlė, 1 vnt.;
- sūris, 60 g;
- morkos, 1 vnt;
- česnako, 2 – 3 skiltelės;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės, majonezas.
Gaminimo procesas
Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome griežinėliais ir kiekvieną išmušame.
Sumaišykite druską ir pipirus, mėgstamus vištienos prieskonius, mišiniu įtrinkite į mėsą iš abiejų pusių. Leiskite pasimarinuoti.
Įdarui morkas sutarkuoti stambia tarka, sumaišyti su iš anksto tarkuotu sūriu, susmulkintomis žolelėmis pagal skonį ir česnaku, perspaustu per spaudą.
Šį mišinį pagardinkite majonezu ir druska pagal skonį.
Ant mėsos griežinėlių dėkite įdarą ir susukite į suktinukus, apvyniokite siūlu
Kepkite augaliniame aliejuje iš visų pusių, atvėsinkite ir nuimkite siūlus.
Sudėkite suktinukus į skardą ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Taip pat juos likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos pabarstau tarkuotu sūriu, sumaišytu su smulkintomis žolelėmis.