Home » Receptai » Miltai, vanduo ir aliejus: niekas netiki, kad aš juos taip paprastai gaminu. Čeburekai su mėsa

Miltai, vanduo ir aliejus: niekas netiki, kad aš juos taip paprastai gaminu. Čeburekai su mėsa

by admin

Paprasčiausias ir elementariausias greitų čeburekų receptas. Labai mėgstu šį receptą, čeburekai būna auksiniai, rausvi, su puslelėmis, labai skanūs ir sultingi. Jokio triūso virtuvėje.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • miltų, apie 500 g;
  • verdantis vanduo, 200 ml;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

  • malta mėsa, 400 g;
  • svogūnas;
  • druskos ir pipirų;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.

Gaminimo procesas

Išsijotus miltus sumaišykite su druska ir supilkite į verdantį vandenį bei augalinį aliejų.

Iš pradžių tešlą minkykite mentele, o paskui rankomis. Masė turi būti minkšta ir elastinga.

Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.

Stalą pabarstykite miltais ir užminkykite tešlą, supilkite į dešrą ir supjaustykite porcijomis, kiekvieną susukite į bandelę. Uždenkite plėvele ir palikite kurį laiką.

Faršą sumaišykite su svogūnais, druska ir pipirais.

Patarimas: naudoju smulkiai pjaustytus žalius svogūnus, pasirodo labai skanu. Bet galite naudoti įprastą, tik smulkiai supjaustykite.

Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į plokščią paplotėlį, ant vieno krašto uždėkite įdaro ir užspauskite kraštus.

Apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius, ir dėkite į lėkštę.

Tai labai skanūs pietūs ar vakarienė ar užkandis.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas