Home » Receptai » Ne receptas, o auksas. Taip gamina geriausiuose japonų restoranuose: puikūs kotletai ypatingame padaže

Ne receptas, o auksas. Taip gamina geriausiuose japonų restoranuose: puikūs kotletai ypatingame padaže

by admin

Kotletus dabar gamina kone kiekviena šeima. Tai sotus mėsos patiekalas, kurį galima patiekti su bet kokiu garnyru – nuo ​​bulvių iki ryžių.

Tuo pačiu kotletai nenuobodžiauja, nes turi skirtingas gaminimo galimybes. Galite gaminti kotletus su vištiena, su įvairių rūšių malta mėsa, pridedant daržovių ir ryžių.

Yra net kotletų lieknėjantiems žmonėms. Šie kotletai gaminami iš paukštienos, be papildomų kaloringų maisto produktų.

Kotletai ruošiami iš mėsos arba įdedant duonos, kiaušinių ir manų kruopų. Žodžiu, kotletai – universalus patiekalas.

Paruoškime kotletus su kopūstais namuose.

Ingredientai:

  • kopūstai – 300 g;
  • svogūnai – vnt.;
  • malta mėsa – 500 g;
  • česnakai – 2 skiltelės;
  • kiaušinis – vnt.;
  • druska – ½ šaukštelio;
  • džiūvėsėliai;
  • pienas – 200 ml;
  • lydytas sūris – 180 g.

Gaminimo procesas:

Kopūstą stambiai supjaustykite, svogūną supjaustykite dideliais gabalėliais. Svogūną ir kopūstą sumalkite trintuvu arba perkelkite per mėsmalę.

Kopūstų mišinį sudėkite į maltą mėsą ir česnako skilteles perspauskite per spaudą. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Iš mišinio suformuokite ovalius kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.

Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Pieną supilkite į atskirą dubenį, suberkite lydytą sūrį ir sutrinkite trintuvu. Supilkite sūrio mišinį į keptuvę su kotletais ir uždenkite dangčiu.

Virkite kotletus uždengtus 20 minučių ant silpnos ugnies.

Gaunasi puikūs kotletai sūrio padaže. Šis patiekalas pakeis įprastus kotletus, kuriuos gaminate kiekvieną dieną.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas