Home » Receptai » Neįtikėtinai skanus ir greitas orkaitėje kepamos mėsos receptas. Paprasti ingredientai

Neįtikėtinai skanus ir greitas orkaitėje kepamos mėsos receptas. Paprasti ingredientai

by admin

Pagal šį receptą paruošta kiauliena pasirodo labai rafinuota, aromatinga ir patraukli. Receptas paprastas, viskas paruošiama greitai, rezultatas – skaniausias, minkštiausias ir sultingiausias užkandis.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • kiauliena ar kita mėsa, 700 g;
  • bulvės, 800 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • svogūnas pagal skonį;
  • sūris, 100 g;
  • garstyčių, 1 valgomasis šaukštas;
  • majonezo, 2 v.š.;
  • balto jogurto, 2 v.š.

Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

REKLAMA

Mėsą išmuškite iš abiejų pusių, bet ne per daug.

Druska ir pipirai, pagal skonį įtrinkite įvairiais prieskoniais.

Patarimas : galite naudoti bet kokią mėsą, tačiau nepamirškite, kad paukštiena iškepa greičiau nei kiauliena.

Tris bulves ant rupios trintuvės ir druskos, palikite 10 minučių.

REKLAMA

Iš sulčių išspauskite bulvių mišinį.

Keptuvę ištepkite aliejumi ir lygiu sluoksniu paskleiskite bulves.

Svogūnus paimkite bet kokiu kiekiu, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir padėkite ant bulvių.

REKLAMA

Ant viršaus uždėkite mėsos griežinėlius.

Sūrį sutrinkite ant rupios trintuvės ir sumaišykite su garstyčių sėklomis, majonezu ir jogurtu. Pridėkite daugiau prieskonių pagal skonį.

Mėsą lygiu sluoksniu aptepkite padažu.

REKLAMA

Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Tai patiekalas, kurį ruošiu svečiams. Jei mėgstate grybus, tuomet į sūrio padažą galite įdėti grybų griežinėlius.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas