Home » Receptai » Paprastas ir skanus obuolių pyragas per 5 minutes. Skanesnis už Šarlotę: daug daug obuolių

Paprastas ir skanus obuolių pyragas per 5 minutes. Skanesnis už Šarlotę: daug daug obuolių

by admin

Daugelis žmonių mėgsta obuolių pyragus, ypač tuos, kuriuos galima lengvai ir greitai pagaminti ir patiekti su arbata bei į svečius. Vaisių sezonas prasideda, todėl būtinai atkreipkite dėmesį į šį desertą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • obuoliai, 4 vnt;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • cukrus, 100 g;
  • pienas, 100 ml;
  • miltai, 200 g4
  • kepimo milteliai, 10 g;
  • vanilės pagal skonį.

Gaminimo procesas

Rinkitės saldžiarūgščius obuolius, todėl pyragas išeis ryškaus skonio ir drėgnas.

Iš anksto išimkite pieną iš šaldytuvo, kad jis pasiektų kambario temperatūrą.

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės.

Įpilkite pieno ir maišykite iki vientisos masės.

Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Pagal skonį galite įdėti vanilino ar net pakeisti cinamonu, kuris puikiai dera su obuoliais.

Obuolius supjaustykite mažais griežinėliais.

Kepimo formą ištepkite gabalėliu sviesto ir išdėliokite sluoksnį obuolių griežinėlių.

Tešlą tolygiai užpilkite ant viršaus.

Kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių, tačiau patikrinkite orkaitę.

Atvėsusį pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba sumaišyti su cinamonu.

Pyragas yra orus, minkštas, drėgnas, bet nebirus įdaras bus minkštas, bet neperteptas;

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas