Home » Receptai » Pigūs 90-ųjų pusryčiai. Dažnai gaminu ir neatsibosta: paprastas receptas su minimaliais ingredientais

Pigūs 90-ųjų pusryčiai. Dažnai gaminu ir neatsibosta: paprastas receptas su minimaliais ingredientais

by admin

Pusryčiai yra svarbus valgis, padedantis jūsų kūnui gauti energijos ir maistinių medžiagų, kurių reikia dienai pradėti. Praleidus pusryčius sulėtės medžiagų apykaita, todėl gali padidėti svoris ir atsirasti kitų sveikatos problemų.

REKLAMA

Be to, valgydami maistingus pusryčius galite kontroliuoti apetitą visą dieną ir išvengti persivalgymo. Valgydami ryte jūsų smegenys gaus energijos, reikalingos susikaupti ir būti produktyvioms, taip pat gausite svarbių vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų, kurios palaiko jūsų kūną sveiką.

Paruoškime paprastus pusryčius iš minimalių ingredientų.

Ingridientai:

REKLAMA
  • svogūnas – 2 vnt.;
  • bulvės – 700 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt .;
  • pienas – 80 ml;
  • druska – žiupsnelis.

Gaminimo procesas:

Virkite bulves savo apvalkaluose, kol suminkštės. Smulkiai supjaustykite svogūną, o tada stambiai supjaustykite nuluptas bulves.

Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, suberkite į jį bulves. Kol bulvės ir svogūnai kepa, dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir druska.

REKLAMA

Kiaušinių mišinį užpilkite ant bulvių ir svogūnų ir išmaišykite. Po dangčiu virkite kiaušinių mišinį su bulvėmis 5 minutes.

Išvirę bulvių pusryčius galite pabarstyti žolelėmis.

Paprasti sotūs pusryčiai su iš anksto virtomis arba keptomis bulvėmis bus paruošti dar greičiau.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas