Home » Receptai » Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų produktų. Ką gaminti iš maltos mėsos: mėsos štrudeliai yra greiti ir skanūs

Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų produktų. Ką gaminti iš maltos mėsos: mėsos štrudeliai yra greiti ir skanūs

by admin

Vokiečių virtuvėje gausu įvairių, labai skanių ir paprastų patiekalų. Šis receptas padės jums pagaminti labai paprastą, bet originalų ir skanų patiekalą.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vanduo, 150 ml;
  • miltai, 370 g;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • druskos.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

  • bet kokia malta mėsa, 300 g;
  • svogūnai ir morkos 1 vnt.;
  • žolelės;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • pasirinktinai bulvės.

Gaminimo procesas

REKLAMA

Šiltame vandenyje ištirpinkite druską, supilkite augalinį aliejų ir įmuškite kiaušinį.

Miltus persijokite ir dalimis suberkite į masę, užminkykite tešlą. Turėtų pasirodyti taip pat, kaip ir koldūnams. Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.

Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas ir pakepinkite augaliniame aliejuje.

REKLAMA

Faršą pagardinkite druska, pipirais, suberkite mėgstamus prieskonius ir gerai išmaišykite.

Patarimas: į maltą mėsą galite įdėti daug žalumynų, jie nebus nereikalingi. Visiems pikantiškumo mėgėjams pagal skonį galite pridėti česnako.

Į faršą suberkite pusę apkepintų daržovių ir išmaišykite.

Jei norite, bulves supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis.

REKLAMA

Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, lygiu sluoksniu paskleiskite faršą ir susukite.

Supjaustome porcijomis suktinukus ir sluoksniuojame ant keptuvėje esančių bulvių.

Supilkite vandenį, apie 200 ml, ir uždenkite dangčiu.

REKLAMA

Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.

Patiekdami apibarstykite smulkintomis žolelėmis.

Kvapus ir sotus patiekalas puikiai tiks pietums ar vakarienei. Taip pat galite tai padaryti iškyloje.

REKLAMA

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas