Home » Receptai » Skanūs pusryčiai ar vakarienė per 7 minutes! Paprastas receptas: gaminu 4 kartus per savaitę!

Skanūs pusryčiai ar vakarienė per 7 minutes! Paprastas receptas: gaminu 4 kartus per savaitę!

by admin

Iš visų kepinių rūšių blynai laikomi paprasčiausiais. Pasigaminti šiuos mažus storus blynelius nesunku net ir pradedančiajai šeimininkei. Taip gaunamas maistingas ir skanus patiekalas, kurį galima derinti su įvairiais priedais grietinės ar kondensuoto pieno pavidalu.

REKLAMA

Blynai buvo išrasti gana seniai, 10 mūsų eros amžiuje. Tačiau tai tik rašytinis paminėjimas. Tai reiškia, kad blynai galėjo būti ruošiami gerokai anksčiau nei kronikas.

Yra daugybė blynų variantų. Pavyzdžiui, ypatingi amerikietiški blynai. Blynai populiarūs ir Japonijoje, kur šie kepiniai yra glotnūs ir auksiniai.

Pusryčiams bandysime blynus padaryti sočius ir su papildomais priedais.

REKLAMA

Ingredientai:

  • vištienos kiaušiniai – 2 vnt .;
  • sūris – 50 g;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • dešra – 50 g;
  • miltai – 2 šaukštai;
  • pomidoras – vnt.;
  • soda – žiupsnelis;
  • druska – žiupsnelis.

Gaminimo procesas:

Į dubenį įmuškite porą kiaušinių, supilkite grietinę, suberkite miltus, druską ir sodą. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.

REKLAMA

Pomidorą supjaustykite mažais kvadratėliais. Tą patį darome su kumpiu ir sūriu. Į gautą tešlą integruojame susmulkintą pomidorą, sūrį ir dešrą, gerai išmaišome.

Padėkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir sutepkite paviršių nedideliu kiekiu aliejaus. Blynų gabalėlius dalimis perkelkite į keptuvę.

Kepkite blynus uždengtus po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

REKLAMA

Dėl to turime sočius blynus naujoje interpretacijoje.

Tai naujas patiekalo skonis, nuo kurio šeima nepavargs dar ilgai.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas