Šie bulviniai blynai su daržovių įdaru ir kiaušiniais yra nebrangūs receptai, vieni skaniausių ir patenkinamiausių.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- kiaušiniai, 2 vnt;
- cukraus ir druskos, sauso česnako po 0,5 šaukštelio;
- pienas, 300 ml;
- miltai, 120 g;
- žalios tarkuotos bulvės, 300 g;
- krapai, prieskoniai;
- augalinis aliejus, 2 valg.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:
- virti kiaušiniai, 5 vnt;
- svogūnai ir morkos 1 vnt.;
- augalinis aliejus, 2 šaukštai;
- druskos, pipirų, žolelių.
Gaminimo procesas
Kiaušinius išplakti su druska, cukrumi, česnaku.
Įpilkite pieno ir išmaišykite.
Tris bulves ant vidutinės trintuvės ir sumaišykite su pieno mišiniu iki vientisos masės.
Suberkite miltus ir išmaišykite.
Supjaustykite krapus ir suberkite į tešlą, išmaišykite.
Blynus kepkite kaip įprastai, keptuvę patepdami aliejumi.
Įdarui svogūnus ir morkas pakepinti ir sumaišyti su tarkuotu kiaušiniu, druska ir pipirais, suberti žalumynus.
Ant kiekvieno blyno dėkite įdarą ir susukite.
Kepti keptuvėje svieste.
Blynus patiekiu su grietine, jie labai minkšti, švelnūs, malonios konsistencijos ir sotūs. Galima rinktis įvairius įdarus, ši blynų tešla puikiai dera su grybais, keptais su svogūnais ir morkomis, su kepenėlėmis ir daržovėmis, kepta malta mėsa.