Home » Receptai » Taip gaminu skanėstą iš varškės pusryčiams vietoj varškėčių: daug lengviau ir greičiau

Taip gaminu skanėstą iš varškės pusryčiams vietoj varškėčių: daug lengviau ir greičiau

by admin

Jei pavargote gaišti laiką ruošiant sūrio pyragus, patariu išbandyti mano receptą šio skanaus ir sveiko patiekalo – varškės pyragų. Viskas padaroma greičiau, o ir sūrio pyragaičiai išeina daug skanesni.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • varškės, apie 300 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • šiltas kefyras, 500 ml;
  • miltų, apie 250 g;
  • žalumynai, druska;
  • soda, 1 arb.

Gaminimo procesas

Iš šaldytuvo iš anksto išimkite kefyrą ir varškę – jie turi būti kambario temperatūros.

REKLAMA

Kefyrą sumaišykite su kiaušiniais, druska ir pipirais.

Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į kefyrą.

Suberkite varškę ir išmaišykite.

REKLAMA

Patarimas : imkite bet kokių jums patinkančių žalumynų. Sudedu krapus, petražoles ir žalius svogūnus.

Miltus persijoju, sumaišau su soda ir supilu į mišinį. Minkiau tešlą.

Keptuvę ištepu augaliniu aliejumi ir tešlą paskirstau išilgai keptuvės dugno.

Papločius kepkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį. Apverskite ir apkepkite kitą pusę iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Kai sulenkiu į krūvą, aptepu sviestu, bet tai pagal skonį.

Tokius aromatingus ir skanius papločius galima pasigaminti ir iškylai su įvairiomis užtepėlėmis. Pavyzdžiui, susmulkinkite daug žolelių ir česnako, pagardinkite majonezu.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas