Home » Receptai » Vienos porcijos neužteks: patys skaniausi pyragėliai keptuvėje su žaliais svogūnais ir kiaušiniais

Vienos porcijos neužteks: patys skaniausi pyragėliai keptuvėje su žaliais svogūnais ir kiaušiniais

by admin

Šiandien ruošime greitus pyragėlius su svogūnais ir kiaušiniais. Receptas skirtas tinginiams, labai paprastas. Tešla paruošiama per kelias minutes. Net atvėsę pyragėliai pasirodo skanūs ir purūs.

Receptas:

  • kefyras – 400 ml. (2 stiklinės)
  • soda – 1 šaukštelis.
  • 1 kiaušinis
  • druska – 1 šaukštelis.
  • miltai – 3 šaukštai.
  • virtas kiaušinis – 4 vnt.
  • ryšelis žalių svogūnų
  • augalinis aliejus

Gaminimo procesas

Į dubenį supilkite 2 puodelius kefyro, įberkite vieną arbatinį šaukštelį sodos ir išmaišykite šluotele, kad soda užgestų. Įdėkite vieną kiaušinį ir vieną nepilną arbatinį šaukštelį druskos. Sumaišykite.

Dalimis išsijokite 3 puodelius miltų ir užminkykite tešlą. Jis bus gana tirštas ir lėtai slys nuo šaukšto.

Tešla paruošta, ruošiame įdarą. Susmulkinkite kekę žalių svogūnų, 4 kietai virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais ir viską kartu sudėkite į dubenį su tešla ir šiek tiek pamaišykite.

Galima gaminti ir pyragėlius su vyšniomis, obuoliais ar cukruotais vaisiais, tik į tešlą įberkite mažiau druskos. Arba virkite su kumpiu ir žolelėmis, taip pat bus skanu.

Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir šaukštu paskleiskite tešlą pyragėlių pavidalu.

Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, kai tik pyragėliai apskrus, apverskite juos į kitą pusę. Jie pasirodo labai purūs ir minkšti.

Padėkite pyragėlius ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Ir tą patį darome su likusia tešla. Patiekite su arbata ar kava.

Šis greitas ir paprastas kefyro pyragėlių receptas tikrai vertas dėmesio. Viskas paruošiama akimirksniu iš įprastų ir prieinamų produktų.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas