Home » Receptai » Greitas patiekalas. Daug skaniau už mėsą prancūziškai ir mano vyrui labai patinka

Greitas patiekalas. Daug skaniau už mėsą prancūziškai ir mano vyrui labai patinka

by admin

Greitas patiekalas – užkandis su padažu. Todėl belieka pasigaminti garnyrą pagal savo skonį ir patiekti skanią bei sočią vakarienę.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • mėsa, 1 kg;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • pomidorai, 2 vnt;
  • česnako, 3 skiltelės;
  • majonezas, 3 šaukštai;
  • sūris, 150 g.

Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite porcijomis ir išplakite.

REKLAMA

Kotletus pagardinkite druska ir prieskoniais, gerai įtrinkite į pluoštus ir palikite pasimarinuoti.

Kotletukus apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių po porą minučių ir išdėliokite ant kepimo skardos.

Pomidorai, prieš tai nuplikyti verdančiu vandeniu (nuplikyti ir nulupti), supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su majonezu arba grietine, tarkuotu sūriu, žolelėmis.

REKLAMA

Įdarą paskirstykite ant mėsos.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Šį skanų patiekalą patiekiu su bulvių koše, virtais ryžiais ir žaliais žirneliais.

REKLAMA

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas