Home » Receptai » Ką darau su malta mėsa ir bulvėmis? Skanios vakarienės receptas

Ką darau su malta mėsa ir bulvėmis? Skanios vakarienės receptas

by admin

Kartais namuose nėra įdomių ingredientų, viskas nuobodu. Tokiu atveju galite šiek tiek paeksperimentuoti kulinariniais reikalais ir iš įprastos maltos mėsos ir bulvių pasigaminti ką nors ypatingo.

Šis derinys yra labai populiarus, yra daugybė patiekalų iš šių ingredientų. Pavyzdžiui, galite gaminti troškinius, bulvinius blynus, zrazy, kotletus, pyragus, blynus ir kt. Štai vienas iš receptų, kurį šiandien esame pasiruošę jums pasiūlyti.

Ingredientai:

  • 600 gramų maltos mėsos;
  • 4 bulvių;
  • 2 riekelės duonos;
  • 1 svogūnas;
  • Pienas;
  • 100 gramų sūrio;
  • 5 raugintų agurkų;
  • 2-3 šaukštai majonezo.

Paruošimas:

Du duonos gabalėlius supjaustykite kubeliais. Tuo pačiu atsikratome plutos. Perkelkite į lėkštę ir supilkite nedidelį kiekį pieno. Palikite 10 minučių.

Duoną sutrinkite šakute ir į ją įdėkite 600 gramų faršo. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į dubenį su likusiais ingredientais.

Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį.

Dabar pats laikas viską sumaišyti šaukštu. Pasirodė geras faršas.

Keturias bulves sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite ant sietelio, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

Raugintus agurkus sutarkuokite stambia tarka. Sūriui naudojame smulkią tarka.

Pradėkime ruošti maltus kotletus. Nuimkite vidutinio dydžio gabalėlį ir susukite į rutulį. Uždenkite kepimo skardą folija ir išdėliokite gaminius. Iš viso buvo devynios dalys.

Dabar nuspaudžiame kiekvieną kotletą, iš jo darome plokščią pyragą. Ant viršaus paskirstykite tarkuotas bulves. Kitas sluoksnis – marinuoti agurkai.

Galiausiai dar pabarstykite sūriu.

Naudodami konditerinį maišelį gražiai išspauskite majonezą.

Pašaukite į orkaitę 45 minutėms. Temperatūra 180 laipsnių.

Patiekalas paruoštas ir atrodo labai patraukliai. Būtinai išbandykite.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas