Saldžiosios paprikos puikiai dera su kiaušiniais ir sūriu bei kitais produktais. Naudodami minimalų ingredientų rinkinį galite pagaminti labai originalų ir skanų užkandį, kuris papuoš šventinį stalą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- saldžiosios paprikos, 3 vnt;
- kiaušiniai, 5 vnt;
- sūris, 200 g;
- krapai, kekė;
- česnako, 3 skiltelės;
- majonezas, 5 šaukštai;
- druska pipirai.
Gaminimo procesas
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite ant rupios trintuvės.
Tris sūrius ant vidutinės trintuvės ir sumaišykite su kiaušiniais.
Smulkiai supjaustykite česnaką ir krapus, suberkite į mišinį, pagardinkite majonezu ir išminkykite.
Druska ir pipirai pagal skonį.
Saldžiąją papriką nuplauname, supjaustome į 2 dalis ir gerai nusausiname popieriniais rankšluosčiais, kad pasišalintų drėgmė.
Įdarą sutrupiname viduje ir kiekvieną dalį supjaustome ketvirčiais.
Uždenkite indą salotų lapeliais ir sudėkite pipirų ketvirčius su įdaru.
Patiekalą galite šiek tiek atvėsti šaldytuve.
Užkandis puikiai dera su kebabais, bet kokia orkaitėje kepta mėsa ir žuvimi. Galima patiekti su aštriais česnakiniais padažais.