Home » Receptai » Kopūstai su svogūnais skanesni nei mėsa. Skanių blynų receptas: paprastas, pigus ir labai skanus

Kopūstai su svogūnais skanesni nei mėsa. Skanių blynų receptas: paprastas, pigus ir labai skanus

by admin

Blynų gaminimas, kaip ir blynai, yra ypatinga kulinarinio meno rūšis. Atrodytų, kaip toks paprastas patiekalas gali tapti menu?

REKLAMA

Faktas yra tai, kad paruošti skanius blynus jokiu būdu nėra lengva. Japonija turi ypač sudėtingą blynų receptą.

Namų šeimininkės turi laikytis griežtos produktų sekos ir teisingai apskaičiuoti gramus. Kitu atveju galite pamiršti purius blynus.

Vokiečių blynų idėja visiškai skiriasi nuo mūsų. Ten jie dažniausiai gaminami kaip blynai – ploni ir nėriniuoti.

REKLAMA

Ingredientai

  • kopūstai – ½ gūžės;
  • svogūnai – vnt.;
  • druska – šaukštelis;
  • kiaušiniai – 3 vnt .;
  • čiobrelis – šakelė;
  • miltai – 3 šaukštai;
  • jogurtas – 100 g;
  • česnakas – skiltelė;
  • krapai – kekė.

Gaminimo procesas:

Smulkiai supjaustykite kopūstą, sudėkite į gilų dubenį ir visiškai užpilkite vandeniu. Virkite kopūstą ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Nuluptą svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

REKLAMA

Suminkštintus kopūstus pasūdykite ir virkite, kol iškeps. Tada nupilkite vandenį, palikdami tik kopūstų masę. Į kopūstus įmuškite kiaušinius ir išplakite ingredientus trintuvu.

Į kopūstų tyrę suberkite susmulkintą svogūną ir toliau maišykite ingredientus trintuvu. Į mišinį suberkite miltus, suberkite čiobrelio šakelės daigus ir užminkykite tešlą.

Kol tešla stovi 15 minučių po dangčiu, pagaminkite padažą. Į graikišką jogurtą suberkite susmulkintą česnako skiltelę, smulkintus krapus ir druską, gerai išmaišykite.

REKLAMA

Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite nedidelius tešlos gabalėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Panašiai iš šios tešlos galite paruošti didelį pyragą.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas