Švelni, kepta vištiena tešloje, kurios dėka… Mėsa išlaiko visas savo sultis, turi natūralų skonį ir aromatą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- vištienos mėsa, 300 g;
- kiaušinis, 1 vnt.;
- grietinė, 100 g;
- garstyčių, 1 šaukštelis;
- česnako, 3 skiltelės;
- druska, pipirai, paprika, kalendra ir kiti prieskoniai;
- miltų, 3 v.š.;
- sojos padažo, 2 v.š.
Gaminimo procesas
Kiaušinį išplakite šluotele ir sumaišykite su grietine, druska ir įvairiais prieskoniais.
Filė supjaustykite mažais gabalėliais.
Padažą užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome, kad marinatas apsemtų visus mėsos gabalėlius.
Įpilkite dar sojos padažo ir vėl išmaišykite.
Uždenkite indą ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 3 valandas.
Įkaitinkite augalinį aliejų.
Mėsą pabarstykite miltais ir išmaišykite.
Mėsos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ant silpnos ugnies.
Šį švelnų patiekalą patiekiu su virtais ryžiais, bulvių koše ir kitais paprastais garnyrais, salotomis ir marinuotomis daržovėmis.