Home » Receptai » Paruošiau kalną dingo akimirksniu. Švelni, kepta vištiena tešloje: natūralaus skonio ir aromato

Paruošiau kalną dingo akimirksniu. Švelni, kepta vištiena tešloje: natūralaus skonio ir aromato

by admin

Švelni, kepta vištiena tešloje, kurios dėka… Mėsa išlaiko visas savo sultis, turi natūralų skonį ir aromatą.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vištienos mėsa, 300 g;
  • kiaušinis, 1 vnt.;
  • grietinė, 100 g;
  • garstyčių, 1 šaukštelis;
  • česnako, 3 skiltelės;
  • druska, pipirai, paprika, kalendra ir kiti prieskoniai;
  • miltų, 3 v.š.;
  • sojos padažo, 2 v.š.

Gaminimo procesas

Kiaušinį išplakite šluotele ir sumaišykite su grietine, druska ir įvairiais prieskoniais.

REKLAMA

Filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Padažą užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome, kad marinatas apsemtų visus mėsos gabalėlius.

Įpilkite dar sojos padažo ir vėl išmaišykite.

REKLAMA

Uždenkite indą ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 3 valandas.

Įkaitinkite augalinį aliejų.

Mėsą pabarstykite miltais ir išmaišykite.

REKLAMA

Mėsos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ant silpnos ugnies.

Šį švelnų patiekalą patiekiu su virtais ryžiais, bulvių koše ir kitais paprastais garnyrais, salotomis ir marinuotomis daržovėmis.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas