Jei mėgstate spurgas, šis receptas jums tikrai patiks. Tereikia paimti kefyrą ir miltus ir sugalvoti kokį įdarą. Paėmiau faršą ir gavosi purūs baltymai.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- kefyras, 400 ml;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
- žiupsnelis druskos;
- sviestas, 60 g;
- kepimo milteliai, 1,5 šaukštelio;
- miltų, apie 700 g;
- malta mėsa, 550 g;
- svogūnas, 2 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, šiek tiek plakite šluotele.
Įpilkite kefyro ir išmaišykite.
Patarimas: geriau vartoti naminį kefyrą arba su dideliu riebalų kiekiu, tada tešla bus labai minkšta.
Sudėkite lydytą sviestą ir išmaišykite.
Dalimis suberkite išsijotus miltus. Pirmose dalyse suberkite kepimo miltelius ir minkykite tešlą.
Miltų gali prireikti mažiau arba šiek tiek daugiau, stenkitės neperkrauti ir išminkykite tešlą į minkštą, nelipnią ir elastingą tešlą.
Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.
Maltai mėsai skirtą svogūną sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite pagal skonį, kad įdaras būtų sultingas. Pridėti žolelių ir prieskonių.
Suformuojame baltymus ir kepame dideliame kiekyje augalinio aliejaus.
Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Sodrus ir minkštas, neriebus, labai apetiškas ir skanus belyashi gali būti gaminamas su įvairiais įdarais, net ir saldžiais.