Home » Receptai » Senas receptas. Pyragas su obuolių įdaru keptuvėje: greitai ir paprastai

Senas receptas. Pyragas su obuolių įdaru keptuvėje: greitai ir paprastai

by admin

Senas pyrago su obuolių įdaru receptas, kurį šiandien jie staiga prisiminė ir bando perduoti kaip naują receptą. Geras receptas lengvam kepimui keptuvėje.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • obuoliai, 2 vnt;
  • sviestas, 30 g;
  • cukrus, 60 g;
  • kiaušinis, 1 vnt.;
  • augalinis aliejus, 30 g;
  • natūralaus jogurto, 150 g;
  • miltai, 140 g;
  • kepimo miltelių, 1 arb.

Gaminimo procesas

Kiaušinį ir cukrų išplakti iki vientisos masės.

REKLAMA

Įpilkite jogurto ir augalinio aliejaus ir sumaišykite.

Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, supilti į skystą pagrindą ir išmaišyti.

Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais, nestorais, bet ir nepermatomais, vidutiniais.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite cukrų ir sviestą ir maišykite, kol abu ingredientai ištirps.

Sudėkite obuolių skilteles ir troškinkite apie 7 minutes.

Išlyginkite obuolius ir supilkite į tešlą.

REKLAMA

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 7 minutes ant silpnos ugnies.

Naudodami indą, apverskite pyragą ir kepkite antrąją pusę 5 minutes.

Atvėsusį pyragą pabarstykite milteliais arba sumaišykite su cinamonu. Pagal skonį dėkite smulkintų riešutų, jie visada puikiai dera su obuoliais ir karameliniu cukrumi. Vietoj obuolių galite naudoti slyvas, persikus arba tiesiog pasigaminti karamelę iš cukraus ir sviesto.

REKLAMA

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas