Home » Receptai » Niekas netiki, kad gaminu be tešlos. Greitas ir skanus mėsos pyrago receptas

Niekas netiki, kad gaminu be tešlos. Greitas ir skanus mėsos pyrago receptas

by admin

Tokiam pyragui reikės įprasto kepalo, maltos mėsos ir keptuvės. Rezultatas yra labai skanus pyragas, kuriam nereikia daug laiko ir pastangų.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • balta duona arba batonas;
  • malta mėsa, 350 g;
  • svogūnas, 1 vnt;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • pienas, 250 ml;
  • mocarela sūris;
  • druska, pipirai, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Duoną ar batoną supjaustome griežinėliais, bet ne itin plonais.

REKLAMA

Keptuvę ištepkite gabalėliu sviesto.

Kiekvieną batono gabalėlį pamirkome piene ir lygiu sluoksniu dedame ant keptuvės.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

REKLAMA

Maltą mėsą pagardinkite svogūnu, druska ir pipirais bei kitais prieskoniais pagal skonį.

Ant kiekvieno kepalo gabalėlio dėkite maltos mėsos.

Kiaušinius sumaišykite su druska ir plakite plaktuvu iki vientisos masės, supilkite pieną ir išmaišykite.

REKLAMA

Užpildykite keptuvę pieno ir kiaušinių padažu.

Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 min.

REKLAMA

Tokį skanų ir aromatingą pyragą galima paruošti likus vos 1 valandai iki svečių atvykimo. Į faršą kartais įdedu pievagrybių.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas