Pyragas pasirodo minkštas ir švelnus, su pakankamu kiekiu obuolių įdaro. Viskas paruošiama paprastai ir greitai, rezultatas puikus.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- kiaušiniai, 3 vnt;
- cukrus, 75 g;
- vanilinas pagal skonį;
- miltai, 150 g;
- lydytas sviestas, 100 g;
- kepimo milteliai, 2 šaukšteliai;
- obuoliai, 3 vnt;
- cukraus, 3 šaukštai;
- cinamono.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su žiupsneliu druskos ir išplakite iki purumo.
Po truputį pilkite cukrų, nuolat plakdami iki vientisos masės.
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir sumaišykite mišinį mikseriu.
Supilkite ištirpintą, atvėsusį sviestą ir plakite iki vientisos masės.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Formą uždengiame pergamentu ir išdėliojame obuolių kubelius, pabarstome cukrumi ir, jei norime, cinamonu, išmaišome.
Užpildykite tešla ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite 35 minutes, paskutines 3 minutes, perjunkite orkaitę į grilio režimą.
Pyragą atvėsinkite, pagal skonį pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Biskvitas pasirodo drėgnas dėl tešloje esančio sviesto, obuolys taip pat suteikia pyragui sultingumo ir skonio.