Home » Receptai » Kaip aš kepu skanias cukinijas su traškia plutele visą vasarą. Tikras vasaros patiekalas: lengvas ir skanus

Kaip aš kepu skanias cukinijas su traškia plutele visą vasarą. Tikras vasaros patiekalas: lengvas ir skanus

by admin

Cukinijos puikiai tinka ruošiant įvairiausius patiekalus. Orkaitėje keptos daržovės yra ypač laukiamos, nes patiekalas išlaiko naudingas savybes ir šviežias savybes, gaunamas su traškia plutele ir lengvomis, pikantiškomis natomis.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • cukinijos, 3 vnt;
  • česnako druska, žolelės ir prieskoniai pagal skonį;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • džiūvėsėlių ir sūrio po 2 v.š.;
  • žalias svogūnas, krapai.

Gaminimo procesas

Renkamės jaunas cukinijas, pasirodo skanesnės.

REKLAMA

Supjaustyti kubeliais.

Kepimo formą išklokite pergamentu ir vienoje eilėje išdėliokite eilę cukinijų.

Pabarstykite cukinijas druska, paprika, aromatinėmis žolelėmis, prieskoniais ir kt.

REKLAMA

Sutepkite visus batonėlius augaliniu aliejumi.

Užpilui sumaišykite džiūvėsėlius su smulkiai tarkuotu sūriu. Paimkite bet kokį sūrį, kurį mėgstate, galbūt parmezaną.

Cukinijas gerai pabarstykite.

REKLAMA

Patarimas: pabarstukus naudokite pagal savo skonį, kuo daugiau, tuo skaniau.

Kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Patiekdami pabarstykite smulkintais žaliais svogūnais ir žolelėmis, taip pat galite įdėti smulkiai pjaustyto česnako.

Labai skanu šį keptą patiekalą patiekti su aštriais padažais iš grietinės arba naminio majonezo.

REKLAMA

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas