Home » Receptai » Paruošiau kalną ir suvalgiau per kelias minutes. Vištienos krūtinėlės užkandis: minkštos mėsos gabaliukai tešloje

Paruošiau kalną ir suvalgiau per kelias minutes. Vištienos krūtinėlės užkandis: minkštos mėsos gabaliukai tešloje

by admin

Kepta vištienos krūtinėlė dažnai būna per sausa. Mano recepto dėka gausite skanų ir sultingą patiekalą, kuris niekada nebus sausas – tai minkštos mėsos gabaliukai tešloje.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • grietinė, 100 g;
  • kiaušinis, 1 vnt.;
  • sojos padažas, 30 ml;
  • garstyčių, 1 valgomasis šaukštas;
  • česnako, 3 skiltelės;
  • pipirai ir prieskoniai, paprika;
  • miltų, 3 v.š.

Gaminimo procesas

Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

REKLAMA

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir pagal skonį sumaišykite su grietine, garstyčiomis, sojos padažu, paprika ir prieskoniais.

Maišykite, kol padažas visiškai padengs mėsą, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Palikite mėsą pasimarinuoti 30-40 minučių.

REKLAMA

Suberkite miltus ir minkykite. Jei masė per skysta, galima įdėti dar šaukštą ar du miltų.

Įkaitinkite augalinį aliejų ir išdėliokite mėsos gabalėlį, stengdamiesi, kad jis būtų visiškai padengtas tešla.

Kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Šį skanų ir sultingą užkandį patiekiu su majonezo ir garstyčių, česnako ir paprikos bei žolelių padažais. Mėsos gabaliukai bus labai minkšti, tiesiog tirps burnoje. Jei įmanoma, mėsą marinuokite ilgiau, tada ji bus sultingesnė ir puikiai iškeps.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas