Home » Receptai » Skaniausia vištienos krūtinėlė, kokią kada nors valgiau. Lengva, pigu, sultinga

Skaniausia vištienos krūtinėlė, kokią kada nors valgiau. Lengva, pigu, sultinga

by admin

Švelnus, sultingas ir minkštas viduje, o iš išorės padengtas traškia ir pikantiška plutele. Tai tiesiog nuostabus originalaus ir stulbinančio mėsos užkandžio receptas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vištienos krūtinėlės, 3 vnt;
  • austrių acto ir sojų padažo, po 1 a.š.;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • imbieras, žalieji svogūnai, žolelės, druska, pipirai;
  • duona, 4 riekelės;
  • kukurūzų arba bulvių krakmolas, 0,5 stiklinės.

Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.

Kiaušinį išplakite šluotele ir užpilkite ant mėsos, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, prieskonių, aromatinių žolelių ir prieskonių.

Supilkite actą ir sojų padažą ir išmaišykite.

Smulkiai supjaustykite imbierą ir supjaustykite žoleles.

Supilkite į mėsą ir viską labai gerai išmaišykite rankomis, kad vištienos pluoštai susigertų marinatu.

Nuo baltos duonos nupjaukite pluteles, o trupinius susmulkinkite į smulkius trupinius. Jei duona yra šiek tiek sausa, galite naudoti maišytuvą.

Likusius du kiaušinius išplakite šluotele.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.

Kiekvieną mėsos gabalėlį pamirkome iš pradžių krakmolu, tada kiaušiniuose, tada duonos trupiniuose.

Šiuos gabalėlius pakepinkite augaliniame aliejuje ir sudėkite į lėkštę.

Raudoni, traškūs, sultingi ir minkšti mėsos gabaliukai yra puikus užkandis ir priedas prie salotų bei garnyrų, gali būti patiekiami su įvairiais padažais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas