Iš bulvių tešlos pagaminti blynai būna labai švelnūs, neguminuoti, minkšti. Sūrio įdaras su žaliais svogūnais ir žolelėmis pasirodo tiesiog tobulas.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- miltai, 1 stiklinė;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- pienas, 300 – 340 g;
- bulvės, 2 didelės;
- druskos pagal skonį;
- ciberžolė, 0,5 šaukštelio;
- sausas česnakas, 1 šaukštelis;
- sausi krapai;
- augalinis aliejus, 3 šaukštai
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės:
- sūris, 150 g;
- alyvuogės pasirinktinai;
- žalieji svogūnai, žalumynai.
Gaminimo procesas
Bandymui skirti produktai turi būti kambario temperatūros.
Į pieną įmuškite kiaušinius, druską ir išmaišykite.
Miltus persijokite ir dalimis supilkite į pieną, išmaišykite.
Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Paliekame.
Trys bulvės ant smulkios trintuvės.
Bulvių masę pagardinkite prieskoniais, gerai išminkykite ir dėkite į tešlą, išmaišykite.
Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir kepkite blynus.
Blynelius sudėkite į krūvą ir patepkite gabalėliu sviesto.
Įdarui visus produktus išmaišyti iki vientisos masės ir dėti ant blynų, susukti į vamzdelius.