Home » Receptai » Cukinijų lazdelės: be lašelio aliejaus. Skanus traškus užkandis

Cukinijų lazdelės: be lašelio aliejaus. Skanus traškus užkandis

by admin

Cukinijos jau seniai tapo universalia daržove, iš kurios galima pagaminti įvairiausių labai skanių patiekalų. Traškių, labai skanių lazdelių receptas.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • grietinės, 200 g, galima pakeisti 2 kiaušiniais;
  • česnako, 2 skiltelės;
  • sūris, 100 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • džiūvėsėliai, 100 g.

Gaminimo procesas

Rinkitės jaunas cukinijas, kad nereikėtų nupjauti odelės.

REKLAMA

Supjaustykite kubeliais, apie 5 cm ilgio ir apie 1,5 – 2 cm storio.

Grietinę pagardinkite tarkuotu česnaku, druska, pipirais, aromatinėmis žolelėmis ir prieskoniais pagal skonį.

Trys kietieji sūriai ant vidutinės trintuvės ir sumaišomi su džiūvėsėliais.

REKLAMA

Pirmiausia kiekvieną cukinijos blokelį pamerkite į grietinės padažą, tada apkepkite sūrio ir džiūvėsėlių dangoje.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir išdėliokite kubelius.

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min.

REKLAMA

Tai toks paprastas, bet labai skanus užkandis, kurį galite pasigaminti. Būtinai pasigaminkite padažą iš grietinės, česnako ir krapų.

Grietinės mišinys. Į kuriuos panardinate batonėlius, galite juos pakeisti iki tirštos ir stabilios putos išplaktais baltymais, sumaišytais su druska ir prieskoniais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas