Home » Receptai » Imu 100 g ryžių. Pyragėlių daugiau negaminu, radau daug paprastesni ir skanesni receptą

Imu 100 g ryžių. Pyragėlių daugiau negaminu, radau daug paprastesni ir skanesni receptą

by admin

Tokių skanių pyragėlių buvo daug valgyklų ir bufetų: ryžių įdaras su žaliais svogūnais, derinamas su puria tešla, buvo pigus ir labai labai skanus.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės šių ingredientų:

  • ryžiai, 100 g;
  • vanduo, 400 ml;
  • druskos;
  • žalieji svogūnai, pundelis.

Norėdami paruošti tešlą, jums reikia :

  • ryžių sultinys, 300 ml;
  • žiupsnelis druskos;
  • cukraus, 1 šaukštelis;
  • sausos mielės, 1 šaukštelis;
  • miltų, apie 500 g;
  • augalinis aliejus, 2 valg.

Gaminimo procesas

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir sudėkite į sietelį – sultinys turi nutekėti į gilų indą ir atvėsti iki šiltos būsenos.

Į šiltą sultinį suberkite cukrų ir mieles, šiek tiek miltų ir išmaišykite. Palikite 5 minutes.

Supilkite augalinį aliejų, druską ir dalimis suberkite likusius miltus, išminkykite tešlą į minkštą ir lanksčią tešlą.

Uždenkite tešlą ir padėkite į šiltą vietą 1–1,5 valandos.

Atvėsusius ryžius sumaišykite su smulkintais žaliais svogūnais, taip pat, jei norite, galite įdėti marinuotų agurkų kubelių, pipirų ir apšlakstyti augaliniu aliejumi.

Į tešlą įpilkite šiek tiek žalių svogūnų ir minkykite.

Tešlą padalinkite į dalis, iškočiokite į rutuliukus ir uždenkite, kad 10 minučių neišdžiūtų.

Kiekvieną bandelę iškočiokite į plokščią pyragą, ant kraštelio dėkite įdarą ir susukite vamzdelius, užkišdami kraštus. Rezultatas yra labai tvarkingi pyragai.

Kepkite pyragus įkaitintame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Pyragai pasirodo labai sotūs, galite juos patiekti pusryčiams, pietums ir vakarienei arba pasiimti su savimi į iškylą.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas