Persikų desertai visada pasirodo labai švelnūs ir kvapnūs, juos mėgsta visi, tiek suaugusieji, tiek vaikai. Iš sausainių ir persikų bei grietinėlės gaminamas skanėstas.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- kondensuotas pienas, 400 g;
- riebi grietinėlė, 400 g;
- riebi grietinėlė, 400 ml;
- konservuoti persikai, 450 g;
- sausainiai 180 g;
- baltojo arba pieniško šokolado.
Gaminimo procesas
Sumaišykite kondensuotą pieną su grietinėle ir išplakite iki vientisos masės.
Mišinį pakaitinkite ant viryklės ant silpnos ugnies. Virkite iki storio. Leiskite atvėsti.
Antrą atšaldytos grietinėlės porciją plakite mikseriu iki purios masės.
Pradedame plakti kremą ir dalimis pilame grietinėlę, plakame iki visiškai vientisos ir purios masės.
Į formą, kurioje formuosite desertą, dėkite kremo sluoksnį.
Ant jo sudėkite sausainius ir užpilkite bet kokiu sirupu. Jūs netgi galite naudoti konservuotus persikus.
Uždenkite kremu ir vėl dėkite sausainius. Taip suformuojame visus sluoksnius.
Išdėliokite persikų griežinėlius ir aptepkite kremu.
Ant viršaus pabarstykite šokolado drožlėmis ir uždenkite plėvele. Leiskite užvirti ir sukietėti šaldytuve per naktį.
Delikatesas pasirodo pats švelniausias ir oriausias, labai aromatingas, švelnaus persikų skonio.