Home » Receptai » Neprilygstamas delikatesas iš varškės be miltų. Ruoškite iš karto dvi porcijas: ir švenčių dienomis, ir darbo dienomis prie arbatos

Neprilygstamas delikatesas iš varškės be miltų. Ruoškite iš karto dvi porcijas: ir švenčių dienomis, ir darbo dienomis prie arbatos

by admin

Gražus ir originalus skanėstas, sveikas ir labai švelnus. Šį patiekalą galite pasigaminti šventei ir tikrai neapsiriksite, patiks visiems.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • varškės, 500 g;
  • lydytas sviestas, 80 g;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • cukraus, 80 g arba 100 pagal skonį;
  • vanilinas;
  • citrusinių vaisių žievelės, ciberžolė;
  • citrinos sultys, 2 šaukštai;
  • aguonos, 30 g;
  • bet kokių džiovintų vaisių pagal skonį, 150 g.

Gaminimo procesas

Varškę sumaišykite su lydytu sviestu, cukrumi, citrinos sultimis, žievele ir vanilinu.

REKLAMA

Sumaišykite mišinį maišytuvu.

Suberkite miltus arba krakmolą arba manų kruopas.

Įmuškite po 1 kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išmaišykite.

REKLAMA

Atidėkite šiek tiek tešlos ir sumaišykite su aguonomis.

Likusią dalį sumaišykite su cukruotais vaisiais ir džiovintų vaisių gabalėliais.

Formą išklojame pergamentu ir supilame mišinį su aguonomis, išlyginame ir ant viršaus pilame tešlą su įdarais.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių, bet pažiūrėkite į orkaitę ir patikrinkite, ar ji yra pasirengusi.

Išdėliokite pyragą, atvėsinkite ir patiekite.

Jei norite, šokoladą galite ištirpinti ir užpilti ant pyrago viršaus.

REKLAMA

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas