Home » Receptai » Pyrago receptas. Lengviausias mano gamintas pyragas: minkštas ir skanus

Pyrago receptas. Lengviausias mano gamintas pyragas: minkštas ir skanus

by admin

Norint pagaminti pyragą, nebūtina mokytis konditerio. Dabar yra daug įvairių naminių pyragų receptų, kuriuos gali paruošti visi, neturintys konditerijos meistro įgūdžių. Svarbu tik laikytis tam tikrų taisyklių, kad kremas ir biskvitas būtų derinami vienas su kitu.

Konditeriams yra sukurtos specialios svetainės, kuriose yra daug informacijos pradedantiesiems. Jei nuolat semiesi žinių iš tokių profesionalams skirtų išteklių, galėsi pasisekti konditerių įgūdžiais.

Norime padėti jums paruošti skanų pyragą. Pateiksime paprasto minkšto ir puraus biskvito receptą.

Ingredientai:

  • kiaušiniai – 2 vnt .;
  • abrikosų uogienė – 7 šaukšteliai;
  • cukrus – 50 g;
  • kepimo milteliai – 11 g;
  • vanilinis cukrus – 7 g;
  • miltai – 150 g;
  • augalinis aliejus – 50 ml;
  • pienas – 80 ml.

Gaminimo procesas:

Į dubenį su kiaušiniais supilkite vanilę ir įprastą granuliuotą cukrų, plakite šluotele, kol ištirps smėlio grūdeliai. Į kiaušinių mišinį palaipsniui supilkite augalinį aliejų ir pieną, maišykite iki vientisos masės.

Jei norite, galite pridėti apelsino ar citrinos žievelės skonio.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti į kiaušinių masę ir užminkyti sausainių tešlą. Kepimo formą (25×13 cm) ištepkite sviestu ir supilkite į ją dalį tešlos.

Formoje esančią tešlą ištepkite abrikosų uogiene ir smeigtuku suformuokite raštą. Likusią tešlą užpilkite ant uogienės sluoksnio ir tolygiai paskirstykite ant paviršiaus.

Biskvitą reikia kepti 180 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.

Biskvito pasirengimą galite patikrinti mediniu iešmeliu. Rezultatas – aromatingi kepiniai, kuriuos galima papuošti cukraus pudra arba naminiu kremu.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas