Home » Receptai » Aš gaminu skanią mėsą, kuri tirpsta burnoje. Tie, kurie pabando vieną kartą, visada prašo daugiau

Aš gaminu skanią mėsą, kuri tirpsta burnoje. Tie, kurie pabando vieną kartą, visada prašo daugiau

by admin

Skanus vienkartinis kiaulienos receptas su nuostabiais rezultatais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • kiauliena, 1,5 kg;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • garstyčių, 1 šaukštelis;
  • druska, pipirai, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome porcijomis.

Mėsą sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis ir prieskoniais. Imkite daugiau, kad mėsa gerai išmirktų.

Uždenkite mėsą ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į kepimo maišelį, sudėkite mėsą, maišelį suriškite ir dantų krapštuku padarykite pradūrimus.

Padėkite maišelį ant kepimo skardos.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą, maišelį perpjauname ir kepame dar 10 – 15 minučių.

Tokia aromatinga, aštri, švelni ir sultinga mėsa bus idealus priedas prie bet kokio garnyro ir salotų. Druską galima pakeisti nedideliu kiekiu sojų padažo, tačiau nepersistenkite, kad mėsa nebūtų kieta. Į mėsą galite įdėti didelių gabalėlių pievagrybių ir morkų, šis asortimentas taip pat bus labai skanus ir sotus. Daugelis į garstyčių padažą deda medaus, o likus 10 minučių iki kepimo pabaigos aptepa gabalėlius ir gaunasi labai įdomi, ryškaus skonio plutelė.

REKLAMA

REKOMENDUOJAMI VIDEO

TAIP PAT SKAITYKITE

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas