Labai paprastas ir greitas duonos picos receptas, kurį galite pasigaminti pusryčiams, užkandžiams ir vakarienei, pasigaminti šį patiekalą prieš iškylą ir pasiimti su savimi į kelią.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- batonai, 2 vnt;
- kiaušiniai, 5 vnt;
- augalinis aliejus, 0,5 stiklinės;
- pienas, 45 ml;
- čederio sūris, 50 g;
- žalumynai, druska, paprika;
- sūris, 100 g;
- dešra ar kumpis, virta mėsa, dešrelės ir kt.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su kapotomis žolelėmis ir tarkuotu sūriu, augaliniu aliejumi ir pienu. Sumaišykite masę iki visiško homogeniškumo.
Masę pasūdykite, pipiruokite ir įberkite aromatinių žolelių bei prieskonių. Labai gerai išmaišyti.
Bagetai arba įprastas kepalas, supjaustykite baltą duoną griežinėliais.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu.
Kiekvieną batono gabalėlį pamerkite į sūrio ir kiaušinių mišinį ir padėkite ant kepimo skardos.
Ant viršaus dėkite susmulkintą kumpį arba dešrą, rūkytos ar virtos mėsos gabaliukus, dešreles.
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į orkaitę.
Šias mini picas kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 minučių, tačiau patikrinkite savo orkaitę.
Originalus ir paprastas receptas, kurį tikrai papildysite savo receptų kolekciją, jį taip pat galite papildyti ananaso ir pomidoro gabalėliais, padažais, pievagrybiais ir kitais derančiais produktais.