Home » Receptai » Greiti ir skanūs pusryčiai ar pietūs per 15 minučių. Įperkamiausi produktai: dalinkitės receptu

Greiti ir skanūs pusryčiai ar pietūs per 15 minučių. Įperkamiausi produktai: dalinkitės receptu

by admin

Pyragėliai yra skirtingi, nes daugelyje Europos šalių jie ruošiami ilgą laiką. Mūsų šalyje į kepimą žiūrima ypatinga meile. Todėl šalyje taip pat turime daug įvairių pyragų rūšių.

REKLAMA

Ryškiausias tarp mūsų šalies tautų populiaraus pyrago pavyzdys yra beliašas. Taip pat iš Imperijos laikų prisimename karališkus pyragus. Pavyzdžiui, kurnik, rybnik ir kulebyaku.

Ypač populiarūs naminiai pyragaičiai, kurie mūsų šalyje ruošiami jau seniai. Tačiau dabar, be sudėtingų ir daug laiko reikalaujančių kepimo rūšių, yra ir paprastesnių. Mes jums pasakysime, kaip greitai pagaminti skanius pyragus.

Ingredientai:

REKLAMA
  • kefyras – 200 ml;
  • augalinis aliejus – 80 ml;
  • kiaušinis – 2 vnt .;
  • krapai – pundelis;
  • druska – šaukštelis;
  • žalieji svogūnai – pundelis;
  • miltai – 180 g;
  • sūris – 60 g;
  • soda – ½ šaukštelio;
  • dešra – 100 g.

Gaminimo procesas:

Kefyre sumaišykite kiaušinį, druską ir 30 ml augalinio aliejaus. Į mišinį persijokite miltus ir sodą, sumaišykite į vienalytę tešlą.

Susmulkinkite dešrą ir sūrį dideliais trintuvės dantukais. Susmulkinkite žalius svogūnus ir krapus. Kietai išvirkite antrą kiaušinį ir supjaustykite mažais kubeliais.

REKLAMA

Į tešlą supilkite dešrą, sūrį, žoleles ir virtą kiaušinį, sumaišykite ingredientus ir perkelkite į konditerinį maišelį. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir išspauskite nedideles tešlos dalis.

Kepkite pyragus ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Dėl to gauname greitus, tinginius pyragus, kurie paruošiami per 20 minučių. Galite valgyti su grietine ar kečupu, o jei norite, į tešlą įberkite daržovių.

REKLAMA

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas