Home » Receptai » Imu batoną ir dešrą ir gaminu pyragą, nesiterliodamas su tešla. Ir užkandis, ir pusryčiai, ir net vakarienė

Imu batoną ir dešrą ir gaminu pyragą, nesiterliodamas su tešla. Ir užkandis, ir pusryčiai, ir net vakarienė

by admin

Sotus, apetitą keliantis, aromatingas paskubomis pyragas, ruošiu pusryčiams, užkandžiams ir vakarienei. Viskas atliekama per kelias minutes, nebrangiai ir paprastai. Paimkite bet kokią mėgstamą dešrą.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • dešra, 150 g;
  • batonas 150 g;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • sūris, 100 g;
  • druskos;
  • garstyčių, 0,5 šaukštelio;
  • grietinės, 4 šaukštai;
  • sviesto, apie 50 g.

Gaminimo procesas

Batoną ir dešrą supjaustykite nedideliais kubeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka.

REKLAMA

Grietinę sumaišyti su garstyčiomis ir išmaišyti.

Patarimas : garstyčias naudokite pagal savo skonį ir bet kokio riebumo grietinę.

Į masę įmuškite kiaušinius ir viską išmaišykite šluotele iki vientisos masės.

Sudėkite minkštą sviestą ir išmaišykite.

REKLAMA

Sudėkite batono gabalėlius, dešrą ir sūrį, išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų.

Supilkite mišinį į formą. Jei tai silikonas, tada tiesiog šiek tiek patepkite augaliniu aliejumi, o metalinį uždenkite pergamentu ir sutepkite aliejumi.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių, tačiau patikrinkite orkaitę.

REKLAMA

Kol karšta, supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Taip pat į mišinį galite dėti žalumynų, gabalėliais apkeptų pievagrybių ir pan.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas