Home » Receptai » Malta mėsa ir 1 stiklinė kefyro. Skaniau nei beliašai ir čeburekai: aš taip gaminu 30 metų vietoj pyragėlių

Malta mėsa ir 1 stiklinė kefyro. Skaniau nei beliašai ir čeburekai: aš taip gaminu 30 metų vietoj pyragėlių

by admin

Pyragai yra vienas iš labiausiai paplitusių kepinių visame pasaulyje. Tai kepta arba kepta tešla, kurios viduje yra įdaras. Be to, pyragai gali būti įdaryti beveik bet kokiu komponentu, nesvarbu, ar tai mėsa, žuvis ar daržovės. Net vaisiai ir kremai dažnai tampa pyragų įdarais.

REKLAMA

Be įdarų įvairovės, galima rinktis tešlą, iš kurios kuriami pyragėliai. Šiuo metu žinomos mielinės, sluoksniuotos tešlos, trapios tešlos ir trintos tešlos. Pyragai būna uždari ir atviri, dideli ir maži.

Tai yra, šis patiekalas yra labai universalus ir prisitaiko prie visų žmogaus užgaidų. Paruošime tinginius pyragėlius, kurie šiek tiek panašūs į belyashi ir pasties.

Ingredientai:

REKLAMA
  • kefyras – 300 ml;
  • kiaušinis – vnt.;
  • druska – šaukštelis;
  • cukrus – šaukštai;
  • soda – šaukštelis;
  • miltai – 250 g;
  • žalieji svogūnai – pundelis;
  • malta mėsa – 400 g;
  • svogūnai – 2 vnt .;
  • augalinis aliejus – 50 ml.

Gaminimo procesas:

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Į svogūną suberkite maltą mėsą, įberkite pusę šaukštelio druskos ir kepkite, kol iškeps.

Šiuo metu dubenyje su kefyru sumaišykite kiaušinį, druską ir granuliuotą cukrų, soda, sumaišykite.

REKLAMA

Miltus persijokite į kefyrą ir užminkykite tirštą tešlą.

Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus, suberkite į tešlą kartu su keptu faršu, išmaišykite. Į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi dėkite po šaukštą tešlos.

Kepkite pyragus ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

REKLAMA

Rezultatas – puikūs tinginiai pyragaičiai, paruošiami per 15 minučių. Tai geras klasikinių pyragų pakaitalas, kai neturite laiko gaminti.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas