Home » Receptai » Močiutė pasidalino receptu. Mėsos suktinukai skanesni nei restorane: greita ir paprasta

Močiutė pasidalino receptu. Mėsos suktinukai skanesni nei restorane: greita ir paprasta

by admin

Žmonės vištieną valgė nuo neatmenamų laikų. Kai kurie archeologai ir istorikai teigia, kad žmonija daugiausia turi viščiukų, kuriems gali dėkoti už išlikimą ankstyvosiose vystymosi stadijose.

Vištiena vis dar yra vertingas mėsos produktas. Iš jo ruošiama daugybė patiekalų. Gatvės maisto aplinkoje šefai mieliau ruošia shawarma ir kitus patiekalus iš vištienos filė.

Paprastai vištienos krūtinėlės patiekalai būna minkštesni ir švelnesni. Svarbiausia nepersistengti su kepimu, kad mėsa netaptų „guminuota“.

Mes jums pasakysime, kaip skaniai paruošti vištienos krūtinėlę vakarienei.

Ingredientai:

  • vištienos krūtinėlė – 3 vnt .;
  • druska – ½ šaukštelio;
  • lydytas sūris – 180 g;
  • džiovinti krapai – šaukštelis;
  • kiaušiniai – 2 vnt .;
  • miltai – 4 šaukštai.

Gaminimo procesas:

Vištienos krūtinėles reikia perpjauti išilgai į dvi dalis. Mėsą uždenkite plėvele ir gerai išmuškite iš abiejų pusių. Nepamirškite į krūtinėlę pabarstyti ir įtrinti druskos bei mėgstamų prieskonių.

Atskirame dubenyje sumaišykite lydytą sūrį su džiovintais krapais ir sumaišykite ingredientus. Ant kiekvienos krūtinėlės dalies dedame įdarą ir susukame į mėsos vamzdelį.

Mėsos vamzdelius perpjaukite į dvi dalis. Atskirame inde įmuškite porą kiaušinių. Vamzdelius pirmiausia pamerkite į kiaušinius, tada į miltus.

Vištienos vamzdelius apkepkite augaliniame aliejuje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir traškumo.

Prie šių vištienos vamzdelių su sūriu tinka beveik bet koks garnyras.

Pavyzdžiui, patiekalas puikiai dera su bulvių koše ar makaronais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas