Troškinys yra sotus ir apetitiškas, labai skanus, net jei naudojate maltą jautieną. Prie tokio pagrindinio patiekalo galima pridėti daugiau šviežių daržovių salotų arba marinuotų agurkų.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- bulvės, 4 vnt;
- svogūnas, 1 vnt;
- maltos jautienos arba bet kokios pagal skonį, 600 g;
- druska, pipirai, aromatinės žolelės ir prieskoniai;
- sūris, 200 g;
- pomidoras, 1 vnt.;
- kopūstai, pusė;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- grietinės, 2 šaukštai;
- prancūziškos garstyčios, 1 šaukštelis;
- pienas, 50 ml;
- česnakai, žolelės.
Gaminimo procesas
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir pabarstykite aromatinėmis žolelėmis bei prieskoniais, druska, pašlakstykite augaliniu aliejumi ir sudėkite į kepimo indą.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite maltą mėsą ir išmaišykite, pakepinkite. Druskos ir pipirų pagal skonį, pabarstykite prieskoniais.
Trys sūriai ant vidutinės trintuvės.
Pomidorą supjaustykite griežinėliais.
Maltą mėsą ir svogūnus lygiu sluoksniu paskleiskite ant formoje esančių bulvių, suberkite tarkuotą sūrį ir pomidorų griežinėlius ir kepkite dar 15 min.
Smulkiai supjaustykite kopūstą, sumaišykite su tarkuotomis morkomis, druska ir pipirais pagal skonį.
Kiaušinius sumaišykite su pienu ir druska, išplakite. Blyną apkepkite, atvėsinkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Pridėti prie kopūstų.
Grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir tarkuotu česnaku. Supilkite šį padažą į kopūstus ir išmaišykite.
Patiekite troškintuvą karštą kartu su salotomis. Ši vakarienė jums tikrai patiks, nuostabiai dera visi skoniai ir aromatai.