Kiek informacijos galite pateikti apie tokį produktą kaip varškė? Paprastai visi žmonės kalba apie naudingąsias šio fermentuoto pieno produkto savybes. Žinoma, negalima nepripažinti realios varškės valgymo ir produkto įtraukimo į savo racioną naudos.
Varškė yra gerbiama Indijoje, nes Krišna, pasak religinių lyderių, mėgo šį produktą. Dievas tikėjo, kad varškė atneša sėkmę tiems, kurie ją vartoja. Tikriausiai taip yra dėl naudingų produkto savybių.
Iki šiol induistai su Krišna susijusiai šventei ruošia daug varškės masės. Tai savotiška dovana Dievui už patarimus dėl tinkamos mitybos.
Taip pat nusprendėme jums pasakyti atsisveikinimo žodžius, tiksliau – skanių varškės blynų receptą.
Ingredientai:
- varškės sūris – 300 g;
- augalinis aliejus – šaukštai;
- kiaušiniai – 2 vnt .;
- kepimo milteliai – 10 g;
- druska – žiupsnelis;
- miltai – 250 g;
- sausas česnakas – ½ šaukštelio;
- džiovinti krapai – 2 šaukštai;
- sūris – 100 g.
Gaminimo procesas:
Sūrį sutrinkite vidurinėmis trintuvės pjaustyklėmis ir suberkite į varškę. Taip pat į varškės gaminį integruojame kiaušinius, druską, sausą česnaką, krapus. Sumaišykite komponentus į vienalytę masę.
Į varškės masę įsijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą. Suformuotą bandelę iškočiokite į 5-7 mm storio sluoksnį.
Sluoksnį supjaustome nedideliais stačiakampiais, kuriuos dedame į keptuvę su augaliniu aliejumi. Blynus kepkite ant vidutinės ugnies porą minučių.
Varškės blynai paruošiami kuo paprasčiau ir greičiau.
Žodžiu, 10-15 minučių jums pakaks kepti pusryčius didelei šeimai.