Home » Receptai » Lengvas, ekonomiškas ir skanus patiekalas. Kvapus sūrio pyragas: išbandžiau ir patiko

Lengvas, ekonomiškas ir skanus patiekalas. Kvapus sūrio pyragas: išbandžiau ir patiko

by admin

Labai purios, purios, orios bandelės su lydytu sūriu. Tai skaniausias užkandis, priedas prie pagrindinių patiekalų ir tiesiog puikus užkandis.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • šiltas pienas, 200 ml;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • sausos mielės, 1 pakelis;
  • miltai, 300 g;
  • bet koks kietasis sūris ir fetos sūris bet kokiu kiekiu;
  • trynio tepimui.

Gaminimo procesas

Šiltame piene ištirpinkite augalinį aliejų ir kiaušinį, suberkite cukrų ir mieles, druską, viską išmaišykite iki vientisos masės. Uždenkite ir palikite 10 minučių.

Suberkite persijotus miltus ir mentele užminkykite lipnią, bet vienalytę tešlą.

Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių.

Kietąjį sūrį sumalkite ant rupios trintuvės ir sumaišykite su fetos gabalėliais.

Stalą pabarstykite miltais, išdėliokite tešlą ir ištempkite ją į plokščią pyragą, išdėliokite didžiąją dalį įdaro ir užspauskite ant viršaus.

Vėl ištempiame didelį pyragą, kurį dedame į didelę apvalią formą.

Aptepkite plaktu tryniu ir pabarstykite likusiu įdaru.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių, bet stebėkite savo techniką.

Šį aromatingą, labai skanų pyragą patiekiame su lydytu sūriu, nors ir šaltą, bet ne ką prastesnį.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas