Home » Receptai » Nėra mielių, nėra orkaitės, bet kiekvienas gali tai padaryti! Aromatingi ir skanūs paplotėliai su svogūnų laiškais

Nėra mielių, nėra orkaitės, bet kiekvienas gali tai padaryti! Aromatingi ir skanūs paplotėliai su svogūnų laiškais

by admin

Ploni ir minkšti, kvapnūs ir skanūs paplotėliai su svogūnais ir bet kokiomis kitomis jūsų pasirinktomis žolelėmis. Tešla ruošiama iš įprastų produktų, viskas paprasta ir greita.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vanduo, 95 ml;
  • druskos;
  • miltų, 1 stiklinė (150 g);
  • žali svogūnai, pundelis;
  • soda;
  • sūris, 50 g;
  • miltai, ketvirtadalis puodelio;
  • kukurūzų krakmolas, ketvirtadalis puodelio;
  • sūdytas sviestas, 20 g;
  • daržovių aliejus.

Gaminimo procesas

Vandenyje ištirpinkite druską, suberkite miltus ir minkykite tešlą. Uždenkite ir palikite 10 minučių.

REKLAMA

Padalinkite tešlą į 4 dalis, uždenkite ir rezervuokite.

Supjaustykite kekę žalių svogūnų, įberkite druskos ir įberkite sodos.

Trys sūriai ant rupios trintuvės.

REKLAMA

Sumaišykite miltus ir krakmolą.

Patarimas : jei neturite kukurūzų krakmolo, įdėkite bulvių krakmolo.

Pabarstykite stalą miltais ir kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į ploną plokščią pyragą.

Papločius dėkite vieną ant kito, pabarstykite miltais, krakmolu ir dar ploniau iškočiokite.

REKLAMA

Padalinkite paplotėlius, ant kiekvieno uždėkite svogūnų ir sudėkite sūrį į voką.

Apkepkite vokelius karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Paplotėliai išeina labai skanūs, minkšti, juos sulankstius, apšlaksčius ar patepus sviestu, išeis dar skaniau.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas