Home » Receptai » Padažu užpilkite vištienos filė ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje

Padažu užpilkite vištienos filė ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje

by admin

Vištienos filė yra žinoma visiems, nes trumpam palaikius ant ugnies ji tampa sausa ir neskani. Šis receptas man visada padeda pagaminti minkštą ir sultingą patiekalą.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pomidoras, 1 vnt.;
  • sūris, 60 g;
  • Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.

Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

REKLAMA

Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į indą.

Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.

Patarimas : grietinėlė tinka bet kokiam riebumui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.

Šiuo padažu užpilkite mėsos gabaliukus ir išmaišykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.

REKLAMA

Perkelkite mėsą į formą. Išlyginkime.

Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Indą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.

REKLAMA

Puodas puikiai tiks ir šventiniam stalui.

Padažą galite pasigaminti iš bet kokių ingredientų, pridedant ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas