Home » Receptai » Geriau nei gruzdintos bulvytės, vakarienė paruošta per 10 minučių

Geriau nei gruzdintos bulvytės, vakarienė paruošta per 10 minučių

by admin

Įdomus bulvių ir kopūstų receptas su įvairių rūšių sūriais. Pasirodo net skaniau nei populiarūs kopūstų kukuliai. Viskas paruošiama gana paprastai ir greitai, patiekalas puikiai tiks šventiniam patiekimui ar iškylai.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • kopūstai, 350 g;
  • bulvės, 250 g;
  • daržovių aliejus;
  • druskos, pipirų, prieskonių, šviežių krapų;
  • mocarela, 125 g;
  • vanduo, 150 g;
  • virta dešra arba kumpis, 150 g;
  • džiūvesėliai.

Gaminimo procesas

Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių. Druskos ir pipirų.

REKLAMA

Smulkiai ir plonai supjaustykite kopūstą, suberkite į bulves ir išmaišykite.

Įpilkite vandens ir uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinkite apie 10 minučių, perkelkite į indą.

Bulvių trintuvu sutrinkite bulves ir kopūstą į vienalytę masę.

REKLAMA

Į jį suberkite smulkiai pjaustytus žalius svogūnus ir krapus.

Patarimas : vartokite daugiau šviežių žolelių. Pasirodo skaniau.

Sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su mišiniu.

Paimkite dešrą ar kumpį dideliu gabalėliu: reikia supjaustyti plonais arba dideliais griežinėliais, kuriuos vėliau galima patogiai susukti į ritinį.

REKLAMA

Ant riekelės dėkite bulvių, kopūstų ir sūrio įdarą, susukite, galus sukišdami į vidų.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėlių sluoksniu.

Sudėkite suktinukus ir pašaukite į orkaitę 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Šis užkandis pasirodo tiesiog nuostabus, labai skanus ir aromatingas, tinkantis prie bet kokio garnyro.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas