Home » Receptai » Gyveni ir mokaisi! Tikras vyriškas pyragas: gaminu kas antrą dieną, o vyras prašo daugiau

Gyveni ir mokaisi! Tikras vyriškas pyragas: gaminu kas antrą dieną, o vyras prašo daugiau

by admin

Tešloje ir įdaroje nieko nuostabaus, bet pateikimas ir paruošimo būdas – stebuklas. Mums patinka šis receptas, nes juo lengviausiu ir greičiausiu būdu gaminami nuostabiai gražūs kepiniai.

Ingridientai:

  • 500 g miltų;
  • vienas arbatinis šaukštelis druskos;
  • vienas šaukštas cukraus;
  • 1/2 arbatinio šaukštelio mielių;
  • pienas 100 ml;
  • Augalinis aliejus 100 ml;
  • Vienas kiaušinis.

Užpildo ingredientai:

  • Maltos jautienos 400 gr;
  • Vienas svogūnas;
  • Pusantro šaukštelio druskos;
  • 1/4 arbatinio šaukštelio pipirų;
  • Vienas arbatinis šaukštelis kmynų.

Taip pat:

  • Kečupas arba adžika;
  • Mocarela sūris.

Gaminimo procesas:

Paimkite dubenį miltų, suberkite cukrų, druską ir mieles. Viską sumaišykite mentele.

Supilkite šiltą pieną ir šiltą vandenį, taip pat 100 ml augalinio aliejaus. Čia sumuškite vieną žalią kiaušinį. Išmaišykite tešlą.

Susukite į rutulį ir dubenį uždenkite maistine plėvele. Tešla turėtų padidėti.

Į faršą suberkite susmulkintą svogūną, druską, pipirus, kmynus.

Tešlą dėkite ant pergamentinio popieriaus ir iškočiokite į didelį apvalų sluoksnį.

Įdėkite lėkštę viduryje. Aplink apskritimą darome pusantro centimetro pločio pjūvius. Išimame plokštę. Į centrą įdėkite maltą mėsą žiedo pavidalu. Jautienos viršų uždenkite supjaustytomis juostelėmis.

Palikite po plėvele pusvalandžiui.

Produkto viršų patepkite kiaušinio tryniu. Pašaukite į orkaitę 35-45 minutėms 180 laipsnių temperatūroje.

Vidurį patepkite adžika ir pabarstykite sūriu. Kepame orkaitėje dar 10 minučių.

Kepiniai yra paruošti. Šis mėsos pyragas yra labai sotus ir atrodo skaniai. Visiems patariame išbandyti. Gero apetito!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas