Home » Receptai » Pietums ir vakarienei gaminu kopūstus. Skanus ir paprastas receptas: greita užkepėlė visai šeimai

Pietums ir vakarienei gaminu kopūstus. Skanus ir paprastas receptas: greita užkepėlė visai šeimai

by admin

Patariu iš karto išbandyti šį daržovių troškinio receptą. Tikrai dažnai pradėsite ruošti šį sotų ir labai skanų patiekalą pietums ir vakarienei. Galite paįvairinti daržovių rinkinį, pridėti prieskonių ir žolelių pagal savo skonį.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, aromatinės žolelės;
  • kepimo milteliai, 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus, 4 šaukštai;
  • pienas, 4 šaukštai;
  • miltai, 120 g;
  • kopūstai, 500 g;
  • bulvės, 2 – 3 vnt;
  • poro arba paprasto svogūno, 1 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • saldžiosios paprikos, 1 vnt.;
  • žalumynai;
  • sūris, 150 g.

Gaminimo procesas

Kopūstą susmulkinkite arba susmulkinkite stambia tarka kartu su bulvėmis, smulkiai supjaustykite svogūną ir saldžiąją papriką, o morkas sutarkuokite.

Sumaišykite visas daržoves, suberkite žoleles, druską, pipirus, aromatines žoleles ir prieskonius.

Kiaušinius išplakti į vienalytę masę su pienu ir augaliniu aliejumi, miltais ir kepimo milteliais.

Tešlą supilkite į daržoves.

Formą padengiame pergamentu ir išklojame daržovių masę, išlyginame.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol išsilydys.

Puodas pasirodo toks švelnus ir skanus, kad būsite patenkinti. Patiekite su mėsos užkandžiais ir įvairiais padažais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas