Home » Receptai » Vištienos filė gaminimo receptas, kuris pakerėjo mano širdį. Greita, sultinga ir labai skanu

Vištienos filė gaminimo receptas, kuris pakerėjo mano širdį. Greita, sultinga ir labai skanu

by admin

Patiekalas pasirodo labai sultingas, švelnus, mėsa tiesiog tirpsta burnoje. Užkandis puikiai tiks pietums ar vakarienei, puikiai tiks prie įvairių garnyrų.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • vištienos filė, 800 g;
  • svogūnas, pomidoras 1 vnt.;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • grietinės, 5 šaukštai;
  • sūris, 100 g + 100 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

REKLAMA

Mėsą užpilkite su grietine išplaktais kiaušiniais, pagal skonį pasūdykite, pipirais, pagal skonį įberkite prieskonių. Gerai ismaisyti.

Įpilkite 100 tarkuoto sūrio ir išmaišykite.

Uždenkite formą pergamentu ir išdėliokite mišinį.

REKLAMA

Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite ant mišinio.

Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite ant svogūno.

Kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje, išimkite, pabarstykite tarkuotu sūriu (100 g) ir kepkite dar 15 minučių.

REKLAMA

Patiekite patiekalą karštą, supjaustykite porcijomis. Galima patiekti ir kaip šaltą užkandį. Prie mėsos galima patiekti įvairius padažus ir garnyrus.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas