Home » Receptai » Draugė pasidalino sėkmingu tešlos receptu. Spėju tik keisti įdarus: šiandien su kiaušiniu ir svogūnais

Draugė pasidalino sėkmingu tešlos receptu. Spėju tik keisti įdarus: šiandien su kiaušiniu ir svogūnais

by admin

Sėkminga ir minkšta, labai skani tešla, tinkanti prie įvairių įdarų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • miltai, 550 g;
  • sausos mielės, 8 g;
  • cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • šiltas vanduo ir šiltas pienas, po 150 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 2 valg.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:

  • virti kiaušiniai, 6 vnt;
  • žalias svogūnas, krūva;
  • lydyto sviesto, 4 v.š.;
  • krapai, druska, pipirai.

Gaminimo procesas

Kiaušinius išvirkite ir smulkiai supjaustykite su žaliais svogūnais ir krapais, supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.

Miltus persijoti ir apie 400 g sumaišyti su mielėmis, cukrumi ir druska.

Į miltus supilkite šiltą vandenį ir pieną ir užminkykite tešlą. Įpilkite likusių miltų pagal poreikį, bet neplakite tešlos, ji turi būti minkšta ir elastinga.

Uždenkite tešlą ir palikite 1 valandai šiltoje vietoje.

Formuojame pyragėlius su įdaru ir kepame augaliniame aliejuje keptuvėje.

Tešla gaunasi labai plona, ​​neplyšta, gerai išlaiko formą, o patys pyragėliai labai skanūs ir sotūs. Su šia tešla galima gaminti įvairius įdarus, bandyti su bulvėmis ir grybais, sūdytu varšku ir krapais, žaliaisiais svogūnais, su kepenėlėmis, galima naudoti ir saldžius įdarus, tada gaunami sotūs, saldūs pyragėliai.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas