Home » Receptai » Imu faršą ir kopūstus ir gaminu kopūstų suktinukus. Skanius ir švelnius: vakarienė visai šeimai

Imu faršą ir kopūstus ir gaminu kopūstų suktinukus. Skanius ir švelnius: vakarienė visai šeimai

by admin

Greitas tinginių kopūstų suktinukų receptas, kuris pasirodo toks pat skanus ir švelnus, kaip ir klasikinis kepimo būdas.

REKLAMA

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • ryžiai, 80 g;
  • kopūstai, 300 g;
  • malta mėsa, 500 g;
  • svogūnas ir kiaušinis 1 vnt.;
  • druska, pipirai, paprika ir prieskoniai, žolelės;
  • augalinis aliejus, 40 ml;
  • svogūnai ir morkos 1 vnt.;
  • grietinė, 100 g;
  • pomidorų pastos, 0,5 arb.

Gaminimo procesas

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje.

REKLAMA

Kopūstą smulkiai supjaustykite ir kelias minutes užpilkite verdančiu vandeniu, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir išspauskite.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite su malta mėsa, ryžiais, prieskoniais ir kopūstais.

Mišinį gerai išmaišykite ir įmuškite kiaušinį, druską pagal skonį.

REKLAMA

Iš gautos masės formuojame kotletus ir dedame į aliejumi išteptą skardą.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje.

REKLAMA

Įpilkite grietinės ir pomidorų pastos, išmaišykite, įberkite druskos ir prieskonių, įpilkite vandens ir išmaišykite padažą.

Padažu užpilkite kotletus ir kepkite orkaitėje 15 minučių.

Labai minkštas ir aromatingas patiekalas, sveikas, tinka prie bet kokių garnyrų. Ir su juo mažiau vargo nei su paprastais kopūstų suktinukais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas