Pyragaičiai pagal greitą ir paprastą receptą. Viskas daroma labai lengvai, o pyragėliai gaunasi purūs ir minkšti.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- bet kokia malta mėsa, 500 g;
- kiaušinis, 1 vnt;
- svogūnas, 1 vnt;
- druska, prieskoniai pagal skonį;
- tarkuoto sūrio, 150 g;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- druskos ir pipirų;
- pienas, 250 ml;
- miltų, apie 7 v.š.
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite kiaušiniu, druska ir prieskoniais, smulkintu svogūnu ir išmaišykite, tada gerai išplakite.
Ant stalo padėkite kelis sluoksnius maistinės plėvelės ir paskleiskite faršą. Iškočioti į stačiakampį sluoksnį ir ant viršaus pabarstyti tarkuotu sūriu, susukti kočėlu ir plėvele susukti į tankų vyniotinį.
Suvyniokite ritinį ir padėkite į šaldiklį 3 valandoms.
Supjaustykite ritinį 1 cm storio dalimis.
Kiaušinius sumaišykite su druska ir pipirais, pienu ir suberkite miltus. Masė turi būti tiršta, kaip tradicinė tešla.
Kiekvieną ritinio gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps ant silpnos ugnies.
Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių ir padėkite ant lėkštės.
Pasirodo nuostabus patiekalas vyniotinio pavidalo įdarą galima pasigaminti ateičiai ir laikyti šaldiklyje, pridedant skirtingus produktus ir kiekvieną kartą gaunant naujus įdarus.